ČESTITAMO KOLEGAMA! Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba uručena Zahvalnica Hrvatske psihološke komore
Objavljeno : 12.11.2013.

Zahvalnicu Hrvatske psihološke komore u ime Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba primila je ravnateljica Poliklinike prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander, a uručio ju je predsjednik Hrvatske psihološke komore Hrvoje Gligora na otvorenju 21. godišnje konferencije hrvatskih psihologa.

Nagrada i Zahvalnica društvena su priznanja što ih Hrvatska psihološka komora dodjeljuje za osobito vrijedan doprinos razvitku i radu Komore, unaprjeđenju statusa psihologa i afirmaciji psihološke struke. Upravni odbor je na sjednici 3. listopada donio odluku da se za 2013. godinu Zahvalnica dodijeli Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba, Hrvatskom psihološkom društvu, Hrvatskom zavodu za zaštitu zdravlja i sigurnost na radu te Marini Štimac, a Nagradu Snježana Biga Friganović kolegici prof.dr.sc. Nataši Jokić-Begić.

U prijedlogu za dodjelu Zahvalnice Poliklinici, između ostalog je navedeno: ”Prijedlog je obrazložen dugogodišnjom uspješnom suradnjom Poliklinike i Komore i bezuvjetnom spremnošću ravnateljice i zaposlenika Poliklinike za pomoć i profesionalno zajedništvo u realizaciji aktivnosti Komore, a sve s ciljem razvoja psihološke djelatnosti. Godišnje skupštine i stručni skupovi Komore koji su organizirani u prostorima Poliklinike kao i spremnost osoblja na cjelovitu logističku, ljudsku i kolegijalnu podršku ovakvoj suradnji povod su prijedlogu za dodjelu Zahvalnice”.

Od srca čestitamo Poliklinici na zasluženom priznanju!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona