Uključite se!

Hrabri telefon je nevladina neprofitna organizacija koja od početka svog rada 1997.g. pa sve do danas svoj rad i aktivnosti financira isključivo putem donacija i sponzorstava. Donacije, putem Natječaja ostvaruje od strane ministarstava u čijem području djeluje  (obitelji, socijalne skrbi, zdravstva) kao i vladinih ureda (ured za ljudska prava) te lokalne samouprave (Grad Zagreb).

U financiranje programa i projekata uz javne institucije uključene su i (brojne) pravne i fizičke osobe koje svojim donacijama doprinose unapređenju zaštite djece od zlostavljanja i zanemarivanja te na taj način direktno utječu na poboljšanje kvalitete života djece i obitelji.

Ukoliko želite donirati i pomoći stvoriti bolje uvjete za razvoj djece, to možete učiniti svojom donacijom u obliku:

  • novčanih putem donacijskog telefona ili direktno na web stranici karticom ili putem Keksa ili Aircasha –  https://hrabritelefon.hr/#donations-section
  • materijalnih donacija (poput namještaja, kreativnih materijala za rad, higijenskih potrepština i sl.)
  • donacija usluga
  • kao član Kluba Hrabrih čuvara https://udruga.hrabritelefon.hr/podrzite-nas/podrska-radu-hrabrom-telefonu/

Sve daljnje informacije o mogućnostima doniranja i pružanja potpore radu udruge kao i informacije o radu udruge možete dobiti na 385 1 3793 000 (centralni ured udruge)  te putem e-mail adrese Hrabrog telefona info@hrabritelefon.hr. Kontakt osoba: Jelena Tomić, voditeljica odjela za donacije i sponzorstva

IBAN: HR8824020061500118867 (ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.)

OIB: 91805905887   RNO: 0058238   Matični broj: 1515217

 

Donirajte kako bi linije Hrabrog telefona i dalje mogle zvoniti.

Djeca i mladi trebaju našu podršku kako bi imali priliku rasti i razvijati se na najbolji mogući način. Da bismo im bili bliže i dostupniji, potrebna su nam sredstva za rad i održavanje svih aktivnosti. Ova sredstva se koriste za različite svrhe: educiranje i superviziju volontera, plaćanje vanjskih stručnjaka koji rade s djecom i roditeljima kao i koordinatora koji brinu i organiziraju volontere, za pokrivanje troškova poput režija, uredskog materijala, komunikacije te administrativnih troškova poput bankarskih, knjigovodstvenih i javnobilježničkih usluga. Također, sredstva se koriste za održavanje i opremanje prostora gdje se provode aktivnosti s djecom i roditeljima.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona