Pridružite se misiji zaštite djece

Svojom donacijom pomoći ćete da djeca dobiju podršku i pomoć u trenutcima straha, tuge i neizvjesnosti. Pomoći ćete da roditelji dobiju odgovore na pitanja kako uspostaviti bolji odnos sa svojim djetetom, kako djeci reći teške stvari koje će im promijeniti život. Pomoći ćete da se djedovi i bake umire i učine korake kojima će pomoći svojim unucima ili djeci iz njihove okoline.

Bez Vas oni ne bi dobili pomoć i podršku u trenutku kada im je potrebno. Hvala Vam.

Još uvijek je puno djece i roditelja koji ne dobivaju odgovore i pomoć u trenutku kada im je potrebno. Možemo to promijeniti. Novim prostorom pomogli bismo više djece kojima možemo promijeniti život, a roditeljima bismo pružili put i smjer u šumi pitanja.

Novi prostori Hrabrog telefona su u izgradnji, potrebno je još malo, da prostor postane mjesto podrške i pomoći.

Možete donirati:

pozivom na humanitaran broj telefona 060 9005 (cijena poziva/donacije: 0,83 EUR-a /6,25kn (PDV uključen) Operator: HT d.d. Radnička cesta 21, 10000 Zagreb, tel: 0800 1234.

uplatom iznosa prema Vašim mogućnostima putem web stranice Hrabrog telefona https://hrabritelefon.hr/#donations-section gdje je opcija doniranja putem kartica, KeksPaya i Aircasha. Također može se donirati direktno na račun udruge HR8824020061500118867 (Erste banka)

donacijom iznosa ili opreme Vaše tvrtke prema Vašim mogućnostima –koje Vaša tvrtka proizvodi i/ili prodaje, npr.

• 5 000 € za dio sobe za preventivni rad ili savjetodavni razgovor s djecom koji bi bio opremljen i djelomično brendiran vizualima ostalih i Vaše tvrtke
  • 10 000€ za jednu sobu za preventivni rad ili savjetodavni razgovor s djecom koja bi bila opremljena i brendirana vizualima samo Vaše tvrtke
  • 30 000€  za okućnicu i dvorište za rad s djecom koje bi bilo uređeno i brendirano pločom s vizualom Vaše tvrtke

Upravo sada, barem jedno dijete treba našu pomoć i podršku.

Možemo im promijeniti život!