Podržite rad Hrabrog telefona

Hrabri telefon djeluje već 20 godina i trenutno provodi sljedeće programe: Hrabri telefon za djecu, Hrabri telefon za mame i tate, E-savjetovanje, Dječja kuća Borovje, Poticanje volonterstva, Savjetovalište za roditelje i djecu, Sigurniji Internet, Hrabri pomagači te program osnaživanja djece u dječjim domovima „Zagrlimo sve“.  Sve usluge koje udruga pruža besplatne su za korisnike. U provedbu svih programa i projekata uključeni su volonteri – studenti pomagačkih zanimanja koji svoje vrijeme i entuzijazam poklanjaju Hrabrom telefonu te izravno utječu na poboljšanje života djece, mladih i roditelja.

Neki od važnih rezultata naših programa su:

• u rad organizacije godišnje se uključi u prosjeku 150 volontera
  • Hrabri telefon je 2. udruga po prepoznatljivosti od strane javnosti u Republici Hrvatskoj (iza udruge branitelja)
  • organizacija zapošljava stručnjake, ima iznimne standarde u osiguranju kvalitete usluga krajnjim korisnicima (SOKNO standardi kvalitete, standardi kvalitete pružanja socijalnih usluga)
  • organizacija uspješno surađuje sa svim relevantnim dionicima u području reguliranja i djelovanja obiteljsko-pravne zaštite i predstavlja ravnopravnog partnera

Dodatne informacije o našem radu možete potražiti u godišnjem izvještaju kao i na službenim stranicama udruge. Sve aktivnosti unutar pojedinih djelatnosti, projekte i programe financiramo isključivo putem donacija i sponzorstava društveno odgovornih tvrtki i građana.

Ako želite podržati rad Hrabrog telefona, pozivamo vas da se odlučite na donaciju prema vašim mogućnostima.

Uplatiti možete i putem računa na HR3624840081100690711