Jedva čekamo djecu i roditelje u našim prostorima!
Objavljeno : 12.12.2023.

Previše djece samo je sa svojim problemima, no u tim trenucima Hrabri telefon je tu za njih da im pruži utjehu, podršku i pomoć.

Više od 4000 razgovora godišnje govori nam koliko je ova linija  potrebna da se izreče ono o čemu djeca i mladi ne mogu razgovarati sa svojom obitelji i prijateljima. Hrabri telefon uz djecu i mlade zovu i roditelji, a mi se borimo da nitko od njih ne bude bespomoćan ni sam.

Samo jedan razgovor može biti dovoljan poticaj djeci, mladima i roditeljima da pronađu svoju unutarnju snagu i hrabrost i promijene ono što ih muči, brine i uznemiruje, a svaka Vaša donacija omogućuje da Hrabri telefon i dalje zvoni.

Pomozite promijeniti živote djece mladih i roditelja – zajedno možemo omogućiti da niti jedno dijete nije samo, da mladima pomognemo naći smisao, a roditeljima damo snagu da budu bolji roditelji.

Donirajte kako bi djeca i mladi imali sigurno mjesto za razgovor, razvoj svojih snaga i dobili podršku i pomoć u trenutku kad im je to potrebno, jer već se bliži onaj čas kad ćemo otvoriti vrata za djecu, roditelje i sve članove lokalne zajednice!

UKLJUČITE SE donacijom na  https://hrabritelefon.hr/#donations-section ili pozivom na  060 9005 (cijena poziva/donacije: 0,83 EUR-a /6,25kn (PDV uključen) Operator: HT d.d. Radnička cesta 21, 10000 Zagreb, tel: 0800 1234)

Sva sredstva biti će utrošena na dovršetak gradnje, priključke, dozvole i opremanje za pružanje usluga.

U akciju se uključila i Nov@Tv te M@sterchef!

U posljednjem MasterChef gastroduelu, kandidati kuhaju u humanitarnoj akciji za Hrabri telefon!

Projekt je financirala Europa unija u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR), Europskog socijalnog fonda (ESF) i Kohezijskog fonda (KF) za razdoblje 2014.-2020 te je ukupna vrijednost projekta 8.356.002,03 kn s PDVom (1.109.032,06€ s PDV-om), od čega je za gradnju osigurano 710.969€. No, radi poskupljenja cijena gradnje kao i problema sa tlom, ovaj iznos nije dovoljan (nedostaje nam 149.000€). Donirati možete putem https://lnkd.in/dVTXZm3Q ili pozivom na broj 060 9005 (cijena poziva/donacije: 0,83 EUR-a /6,25kn (PDV uključen) Operator: HT d.d. Radnička cesta 21, 10000 Zagreb, tel: 0800 1234)

Hvala 💗