Studijska posjeta Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba u okviru projekta Child Protection Hub za Jugoistočnu Europu
Objavljeno : 17.11.2016.

15.  i 16. studenog 2016, Hrabri telefon je u suradnji s agencijom Terre des Hommes organizirao međunarodnu studijsku posjetu s ciljem dijeljenja znanja o dobroj praksi iz područja zaštite djece.

Naglasak studijske posjete bila je Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba, kao primjer zdravstvene ustanove koja u Hrvatskoj nudi besplatnu multidisciplinarnu pomoć djeci i njihovim obiteljima. Uz Polikliniku za zaštitu djece, sudionici su imali prilike čuti i za praksu Hrabrog telefona od strane predsjednice udruge, Hane Hrpke.

Studijskoj posjeti su prisustvovali sudionici iz Rumunjske, Moldavije, Albanije te Bosne i Hercegovine.  Polikliniku su predstavile Ravnateljica Prof. dr.sc. Gordana Buljan Flander te Voditeljica tretmana dr.sc.  Bruna Profaca. Svoje iskustvo pozitivne suradnje s Poliklinikom podijelili su predstavnik ureda grada Zagreba, Hrvoje Beclin, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Zagrebu, Tatjana Brozić Perić, Županijska odvjetnica za mladež Lana Peto Kujundžić, mag. iur.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona