Novi promotivni spot Hrabrog telefona i Nove TV
Objavljeno : 19.10.2016.

Hrabri telefon je u suradnji s Novom TV lansirao još jednu promotivnu kampanju usmjerenu djeci. U svakodnevnom radu i aktivnostima koje udruga provodi pokazuje se da djeca, možda više nego ikad, trebaju mjesto gdje se mogu povjeriti i potražiti pomoć za bilo koji problem koji doživljavaju. Glavno lice najnovijeg promotivnog spota je poznati showman Mario Petreković koji se transformirao u dječaka kojeg nešto muči, ali ne zna kome se i kako obratiti.

“Ovo je jedan od zabavnijih TV spotova koje smo snimali za kampanju linije za djecu.  Mario i dječica su bili divni. Hvala njima i timu Nove TV na još jednoj divnoj suradnji. Jako je važno naglasiti da liniju djeca mogu dobiti potpuno besplatno, nazivajući s bilo kojeg telefona – fiksne linije, mobitela, pa čak i javnog telefona bez telefonske kartice, dovoljno je utipkati broj 116-111. Na taj način smo omogućili svakom djetetu da bez obzira gdje se nalazi i kakvog je imovinskog statusa (posjeduje li mobitel ili ne) može potražiti pomoć bez ikakvih troškova. Sama linija je anonimna, što znači da dijete ne mora reći svoje ime, prezime, iz kojeg grada zove i bilo koje druge podatke, tako da se svi mogu osjećati sigurno u razgovoru i povjeravanju”, istaknula je Hana Hrpka, predsjednica Hrabrog telefona.

Nova TV je ovom suradnjom još jednom pokazala posvećenost najosjetljivijim članovima društva i pomaganju u rješavanju njihovih problema.

TV spot Hrabrog telefona

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona