Radionice Sigurnog Interneta u Dječjoj kući Borovje
Objavljeno : 04.11.2016.

Često se koristite računalom? Obožavate surfati Internetom? Želite naučiti služiti se zabavnim i korisnim alatima na računalu? Ne znate što biste radili ponedjeljkom od 19 do 20:30 sati?
Ako je odgovor na ova pitanja “da”, pozivamo Vas da se uključite u radionice “Sigurnog Interneta” u Dječjoj kući Borovje koje su namijenjene učenicima viših razreda osnovne škole. Tijekom 6 radionica u trajanju od 90 minuta, djeca će imati priliku naučit kako se koristiti korisnim i zabavnim programima poput Movie Makera, Photoshopa, Picase, Artweavera i mnogih drugih.

Pričat ćemo i o tome kako biti siguran i zaštititi se prilikom korištenja Interneta i njegovih alata, o komunikaciji s nepoznatim osobama, prijateljima na društvenim mrežama i objavljivanju slika i osobnih podataka. Sve to upakirat ćemo u puno zabave i druženja!

Za sve dodatne informacije i prijave možete se javiti na broj telefona 01 6112 758 ili putem e-maila: iva@hrabritelefon.hr
Prijave se primaju do petka, 18. studenoga,  a broj mjesta je ograničen. Sudjelovanje je besplatno, a termin prve radionice je 21. studenoga 2016. u 19 sati.