Počinju grupne radionice roditeljskih vještina
Objavljeno : 29.02.2024.

Dragi roditelji,

savjetovalište za djecu i roditelje Snaga obitelji koje djeluje pri udruzi Hrabri telefon započinje s provedbom novog ciklusa programa „Škole za roditelje“.

Kome je namijenjen program?

Susretima se mogu priključiti svi roditelji koji imaju želju steći nova znanja o roditeljstvu, žele razmijeniti svoja iskustva s drugim roditeljima, razvijati vještine za kvalitetan odgoj djece u skladu sa aktualnim rizicima prisutnim u području mentalnog zdravlja djece i mladih, odnosno osnažiti se u svojoj roditeljskoj ulozi.

Gdje i kada se održavaju grupni susreti?

Prvi susret održat će se u ponedjeljak, 4.3.2024. u 18:30 sati. Jedan ciklus sastoji se od 12 radionica koje uključuju teme vezane uz roditeljstvo poput komunikacije, samopouzdanja djeteta, rješavanja sukoba, roditeljskog stresa, seksualnog odgoja, nasilja na internetu, postavljanja granica u odgoju i još brojnih drugih tema. Radionice će se održavati ponedjeljkom od 18:30 do 20:00 sati u prostoru Društvenog centra Borovje na adresi Bože i Nikole Bionde 7.

 Tko je stručni voditelj Škole za roditelje?

Program Škole za roditelje pri Hrabrom telefonu provodi dugogodišnja savjetovateljica, socijalna radnica s iskustvom u grupnom radu s roditeljima.

Kako se prijaviti?

Budući je broj roditelja u grupi ograničen, pozivamo Vas da svoje mjesto što prije rezervirate na e-mail savjetovaliste@hrabritelefon.hr dok se ne popuni grupa. Molimo Vas da u mailu navedete kontakt broj telefona kako bi Vas mogli kontaktirati.

Radionice su besplatne!

Veselimo se Vašem dolasku 😊!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona