Susret volontera SOS telefona grad Rijeka i Hrabrog telefona
Objavljeno : 10.09.2014.

Susret volontera SOS telefona grad Rijeka i volontera Hrabrog telefona održao se u subotu, 6.12.2014. u prostorima Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba i Hrabrog telefona. Ciljevi SOS telefona jesu pružanje pomoći žrtvama nasilja i drugim osobama u kriznim situacijama putem telefona te neposrednim kontaktima sa žrtvama u Savjetovalištu. Više o njima možete saznati ovdje: http://sos-telefon.hr.

Svrha susreta je bila razmjena iskustava i poticanja kvalitetne suradnje u budućnosti. Tijekom susreta obje organizacije su se predstavile, provedena je radionica na temu značenja volonterstva i načina rada savjetodavnih linija kao i predavanje o specifičnostima savjetodavnog razgovora s djecom.

Volonteri obje organizacije su pokazali interes i zadovoljstvo ovakvim načinima učenja o savjetodavnom radu te druženjem i raspravom s kolegama.

Posebno se zahvaljujemo našim dragim donatorima: Slatkom mlinu na lijepim i ukusnim muffinima, Torta Meli na predivno ukrašenoj torti, Pizzeriji Rikula i Pizzeriji Paprika na slasnim pizzama.

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona