Na ELSA konferenciji u Zagrebu – Freedom of Expression
Objavljeno : 27.09.2014.

Europska udruga studenata prava iz Zagreba (izvorno i skraćeno: ELSA Zagreb),  zagrebačka podružnica Europske udruge studenata prava, najveće svjetske udruge studenata prava, pozvala je Hrabri telefon da sudjeluje u diskusiji “Onlines actions’ influence on the offline reality of young people” na ovogodišnjoj ELSA konferenciji pod nazivom Freedom of Expression, koja se održala u Predstavništvu Europske komisije u Zagrebu 25.-30.11. 2014.

Ella Selak Bagarić, mag.psych., održala je uvodno izlaganje o iskustvima i ponašanju djece u Hrvatskoj na društvenoj mreži Facebook i Internetu te o emocionalnim i ponašajnim poteškoćama djece pri iskustvu elektroničkog nasilja. Panelisti su bili i doc. dr. sc. Ivana Milas Klarić, pravobraniteljica za djecu, te g. Gavin Sutter, viši predavač na Queen Mary University of London. Poslije uvodnih izlaganja, studenti su imali priliku sudjelovati u opširnoj raspravi o izazovima odrastanja online. Konferenciji je prisustvovalo preko 70 studenata iz cijele Europe te međunarodni stručnjaci.

Na slici s lijeva na desno: doc.dr.sc. Ivana Milas Klarić, pravobraniteljica za djecu; Gavin Sutter, Queen Mary University of London i Ella Selak Bagarić, psihologinja Hrabrog telefona

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona