Završna priredba djece polaznika radionica Dječje kuće Borovje
Objavljeno : 16.09.2014.

Završna priredba djece polaznika radionica Dječje kuće Borovje održana je 14.06. s početkom u 11 sati u Knapu (Kulturnom centru Pešćenica).

16 grupa djece je izlagalo pred punom dvoranom – roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima, stručnim suradnicima iz škola/vrtića i drugim posjetiteljima.

Ovogodišnja tema priredbe bila je Dislajkam mržnju – NE govoru mržnje na Internetu (Kampanja Ministarstva socijalne politike i mladih čiji je aktivni član i Hrabri telefon).

Priredbu su otvorili zbor Zagrepčanke i dečki s već poznatom pjesmom Hrabri telefončić, a na kraju Priredbe djecu je razveselio i Luka Bulić s otpjevanih nekoliko pjesama.

Nakon priredbe, djeca i volonteri su uz podršku naših donatora dobili poklone, a svi su se zajedno zasladili fantastičnim tortama.

 

Ovim putem zahvaljujemo donatorima:

Kulturni centar Pešćenica,  Aquarius records,  Rauch sokovi, Lavare kozmetika, Loccitane, Akta vrećice, Prefero vrećice, Printaonica kod bijelog čarobnjaka, Tina torte te usluge snimanja Tina production čije slike možete i vidjeti u nastavku. 

Zahvaljujemo se djeci i roditeljima na dosadašnjem povjerenju i te se nadamo takvoj pozitivnoj suradnji ubuduće!

Također se želimo zahvaliti predanim volonterima koji svoje vrijeme,

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona