Poziv za volontiranje na projektu Sigurno surfanje!
Objavljeno : 19.09.2015.

POZIV ZA VOLONTIRANJE

Razumijete se u računala i web dizajn? Svoje znanje želite prenijeti na druge i slobodno vrijeme uložiti u društveno koristan rad? Želite li volontirati s djecom i otkriti svoju kreativnost?

Ako je odgovor na ova pitanja pozitivan, javite nam se J

Hrabri telefon poziva sve zainteresirane koji imaju znanja o web dizajnu i računalnim tehnologijama da postanu volonteri na projektu Sigurno surfanje – stop nasilju i govoru mržnje na internetu. 

Razvojem tehnologije i online načina komunikacije povećala se i opasnost od elektroničkog nasilja nad i među djecom i mladima te je stoga i cilj ovog projekta pružiti djeci informacije o metodama korištenja interneta i djelotvornim načinima zaštite na Internetu kroz zanimljive i participativne sadržaje. Tražimo volontera koji bi kroz osmišljavanje i vođenje radionica o web dizajnu, obradi fotografija, video isječaka i sl. djeci viših razreda osnovne škole približio temu interneta i sigurnosti na internetu s naglaskom na društvenim mrežama. U pripremi i vođenju radionica pomoći će mu stariji volonter udruge, pomagačke struke, s iskustvom u grupnom radu s djecom. Radionice će se održavati u prostoru Dječje kuće Borovje (Bože i Nikole Bionde 7) te u okolnim osnovnim školama. Program zahtijeva vašu dobru volju, znanje o računalima, malo kreativnosti, želju za rad s djecom i pomaganjem te vaše slobodno vrijeme.

Pronalazite li se u opisu, pozivamo vas da se javite se e-mail sara@hrabritelefon.hr do 30.10.2015.

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona