Završna priredba polaznika radionica Dječje kuće Borovje
Objavljeno : 06.06.2018.

U subotu, 02. lipnja 2018., u Centru KNAP održana je tradicionalna završna priredba na kojoj su polaznici preventivnih radionica Dječje kuće Borovje, zajedno s volonterima, svojim obiteljima i suradnicima Hrabrog telefona predstavili što su sve radili u protekloj školskoj godini. Na radionicama u Dječjoj kuću Borovje se tijekom cijele godine uz zabavu uči o temama važnima za poticanje nenasilnog rješavanja sukoba, komunikacije, altruizma i slično. Ovom prilikom polaznici su podsjetili svoje roditelje i druge odrasle kako djeca vide svijet, koje teme su im važne i koje vrijednosti žele da promičemo u našoj lokalnoj zajednici, ali i šire!

Tema ovogodišnje priredbe bila je „Djeca pričaju najbolje priče!“. Okupljeni su imali priliku čuti i vidjeti izvedbe na temu pomaganja, tolerancije, kreativnost i suočavanja sa strahovima. Priredbu su vodili polaznici programa Hrabri pomagači, učenici viših razreda OŠ Borovje i OŠ Gustav Krklec. Ukupno je nastupilo 14 grupa, a u provedbi je sudjelovalo više od 30 volontera Hrabrog telefona.

Kako bi sve bilo još svečanije, na priredbi nam se pridružio Damir Kedžo koji je okupljene zabavio svojim hitovima. Priredbu je uveličala i plesna skupina Crew of chill vibes koja nas je plesom pripremila za čokoladnu tortu! Po završetku glavnog dijela programa, djeci i volonterima su zahvaljujući podršci donatora uručeni pokloni.

Zahvaljujemo svima koji su omogućili da priredba uveseli i male i velike – Akta vrećice, Centar KNAP, Crew of chill vibes, Damir Kedžo, Offertissima, Lavare kozmetika, L’OCCITANE en Provence, Magic cakes!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona