Započele su grupne radionice za jačanje socijalnih vještina kod djece
Objavljeno : 13.10.2021.

Hrabri telefon u sklopu savjetovalištu Snaga obitelji je započeo provedbu Radionica za jačanje socijalne kompetentnosti djece.

Radionice su namijenjene djeci viših razreda osnovne škole (od 5. do 8. razreda), a usmjerene su na jačanje pojedinih sastavnica socijalne kompetentnosti kao što su prepoznavanje i izražavanje osjećaja, jačanje samopouzdanja, izražavanje vlastitog mišljenja, asertivnost, nenasilno rješavanje sukoba i tolerancija. Kako djeca odrastaju, pred njih se stavljaju sve složeniji razvojni zadaci i zahtjevi, a kroz osvještavanje i uvježbavanje pojedinih socijalnih vještina, djeca će tijekom radionica imati priliku naučiti kako ih djelotvorno koristiti u svakodnevnom životu u odnosu s vršnjacima, ali i odraslima.

Radionice će se održavati jednom tjedno, a održat će se ukupno 15 susreta, svaki u trajanju od sat vremena. Radionice se odvijaju u prostoru Društvenog centra Borovje, Bože i Nikole Bionde 7 u sklopu udruge Hrabri telefon.

Radionice će se održavati četvrtkom u terminu od 18:00 do 19:00 sati.

 

Prijave su zatvorene, a radionice financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i grad Zagreb.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona