Volonter Hrabrog telefona u finalu Volonterskog Oskara. Glasajte!
Objavljeno : 27.02.2017.

Stručno Povjerenstvo natječaja za najboljeg volontera/ku grada Zagreba, na sastanku održanom 24. siječnja, odabralo je tri finalista među kojima je i naš volonter Matej Ilić Buljan. U konkurenciji za nagradu Volonterski Oskar 2016. još su Martina Hodinj, volonterka Prve gimnazije te Marijana Jergović, volonterka Udruge “Smiješak za sve”. Izborom finalista otvoren je drugi krug natječaja u kojem će građani glasati za kandidate koji su, prema njihovom mišljenju, dali izniman doprinos svojoj zajednici.

Na internetskoj stranici www.oskar.vcz.hr možete pročitati Matejevu volontersku priču i dati mu svoj glas do 19. veljače 2017. Osim elektronskim putem, glasovanje je moguće u uredu Volonterskog centra Zagreb putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu ureda (Ilica 29, Zagreb).

Proglašanje dobitnika/ce te uručenje nagrada i zahvala svim nominiranim volonterima održat će se u četvrtak, 23.  veljače 2017. na svečanom događanju pod nazivom „Dodjela Volonterskog Oskara 2016.“.

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se od 2009. dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona