Posjetili su nas sudionici međunarodnog seminara “Child abuse”
Objavljeno : 27.04.2017.

U sklopu međunarodnog seminara “Child abuse” Hrabri telefon su 26. travnja posjetili studentice i profesori kako bi se upoznali s našim radom kada je u pitanju zaštita djece od zlostavljanja. Cilj posjeta bio je upoznavanje s funkcioniranjem Hrabrog telefona, s naglaskom na savjetodavnim linijama, uz poseban osvrt na suradnju s drugim službama i tijelima u slučajevima zlostavljanja djece.

Uz predstavljanje rada,  studentice su s našom programskom koordinatoricom Anamarijom Vuić diskutirale i o etičkim dilemama s kojima se svakodnevno susreću savjetovatelji/ce na linijama Hrabrog telefona te su posjetile naše linije.

Seminar je osmišljen za studente preddiplomskih i diplomskih studija socijalne pedagogije, socijalnog rada,  edukacijske rehabilitacije i pedagogije, a u njegovoj organizaciji i realizaciji sudjeluju profesori iz Nizozemske (Inholland University of Applied Sciences, Amsterdam), Belgije (UC Leuven-Limburg, Leuven i Odisee,  Bruxelles), Slovačke (Constantine the Philosopher University in Nitra),