Počinje “Škola za roditelje”!
Objavljeno : 15.09.2023.

Dragi roditelji,

savjetovalište za djecu i roditelje Snaga obitelji koje djeluje pri udruzi Hrabri telefon započinje s provedbom novog ciklusa „Škole za roditelje“ – grupnih radionica za roditelje.

Kome je namijenjena Škola za roditelje?

Susretima se mogu priključiti svi roditelji koji imaju želju steći nova znanja o roditeljstvu, žele razmijeniti svoja iskustva s drugim roditeljima, razvijati vještine za kvalitetan odgoj djece u skladu sa aktualnim rizicima prisutnim u području mentalnog zdravlja djece i mladih, odnosno osnažiti se u svojoj roditeljskoj ulozi.

Gdje i kada se održavaju grupni susreti?

Prvi susret održat će se u četvrtak, 28.9.2023. u 19:00 sati. Jedan ciklus sastoji se od 12 radionica koje uključuju teme vezane uz roditeljstvo poput komunikacije, samopouzdanja djeteta, rješavanja sukoba, roditeljskog stresa, seksualnog odgoja, nasilja na internetu, postavljanja granica u odgoju i još brojnih drugih tema. Radionice će se održavati četvrtkom od 19:00 do 20:30 sati u prostoru Društvenog centra Borovje na adresi Bože i Nikole Bionde 7.

 Tko je stručni voditelj Škole za roditelje?

Program Škole za roditelje pri Hrabrom telefonu provodi dugogodišnja suradnica Hrabrog telefona, psihologinja iz Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba.

Kako se prijaviti?

Budući je broj roditelja u grupi ograničen, pozivamo Vas da svoje mjesto što prije rezervirate na e-mail savjetovaliste@hrabritelefon.hr najkasnije do 22.9.2023 ili dok se ne popuni grupa. Molimo Vas da u mailu navedete kontakt broj telefona kako bi Vas mogli kontaktirati.

Radionice su besplatne!

Veselimo se Vašem dolasku 😊!

 

 

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona