Postanite trener u projektu “CARING”
Objavljeno : 13.09.2023.

Hrabri telefon je u potrazi za osobom koja bi se priključila provedbi dvogodišnjeg projekta „CARING – Preispitivanje društvenih i rodnih normi za smanjenje nasilja nad mladima u školi“ u ulozi trenera. Potrebna nam je osoba s iskustvom u radu s temama povezanim s vršnjačkim nasiljem te iskustvom u vođenju radionica i edukacijom stručnjaka i roditelja.

Pozicija: Trener u projektu “CARING”

Lokacija: Hrvatska

Za razdoblje: listopad 2023. – prosinac 2024.

Broj pozicija: 2

Radni dani:  oko 10 dana po treneru

Rok za prijavu: 29. rujna 2023.

O projektu: U svibnju 2023. godine započeo je dvogodišnji projekt „CARING – Preispitivanje društvenih i rodnih normi za smanjenje nasilja nad mladima u školi“ koji će se provoditi na području pet država jugoistočne Europe. Uz Hrabri telefon na projektu sudjeluju organizacije Terre des Hommes iz Mađarske i Grčke, Institute of Social Activities and Practice te Association Roditeli iz Bugarske, a glavni koordinator je Terre des Hommes iz Rumunjske.

Opći cilj projekta je osvijestiti rodnu dimenziju nasilja nad mladima u školama i preispitati društvene norme provedbom preventivnog programa putem kojeg će mladi biti senzibilizirani i osnaženi za nužne promjene nejednakih i štetnih rodnih odnosa moći. Mladi će ujedno biti osnaženi za razvoj rješenja navedenih društvenih problema samostalnim djelovanjem.

Kako se prijaviti: Potrebno je poslati potrebne dokumente voditeljici projekta Lani Marini na e-mail.

Detaljan opis projekta, zadataka i uvjeta nalazi se u prilogu.

Veselimo se vašim prijavama! 🙂

Prethodni članak:

Projekt Novi početak u tijeku!

Objavljeno u rubrici :

Novosti

Sljedeći članak:

Počinje "Škola za roditelje"!
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona