Hrabri telefon u potrazi je za konzultantom za projekt REVIS
Objavljeno : 14.04.2022.

Hrabri telefon sudjeluje u projektu REVIS – Odgovaranje na vršnjačko nasilje u školskom i izvanškolskom okruženju zajedno s organizacijom Terre des Hommes iz Rumunjske, Centrom za integraciju mladih iz Srbije, organizacijom SAPI iz Bugarske te regionalnim projektnim koordinatorom Terre des Hommes iz Mađarske. Iz Hrvatske sudjeluje ukupno 10 škola; 20 facilitatora te više od 400 učenika.

Jedna od aktivnosti projekta je održavanje nacionalnih radionica s djecom kako bi se identificirale mogućnosti za intervenciju u slučajevima vršnjačkog nasilja i suprotstavljanje preprekama neaktivnosti promatrača. Kroz radionicu, učenici će imati priliku steći potrebne vještine i alate koji će im pomoći pri izradi vlastite kampanje koje su osmislili kako bi spriječili nasilje kroz transformaciju negativnih normi koje potiču nasilje u pozitivne.

Kako bi uspješno proveli radionice, Hrabri telefon je u potrazi za konzultantom, a više detalja o njegovim zadacima i potrebnim vještinama možete pronaći u dokumentu u privitku.

Veselimo se vašim prijavama!

Opis zadataka

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona