Posjet studentica Francuske nacionalne akademije za zaštitu mladih i maloljetničko pravosuđe
Objavljeno : 21.11.2018.
Oznake:

Tijekom svog boravka i vježbeničkog staža u Zagrebu, Hrabri telefon su 19. studenog posjetile studentice Francuske nacionalne akademije za zaštitu mladih i maloljetničko pravosuđe. Programska koordinatorica Anamarija Vuić im je predstavila aktivnosti Hrabrog telefona s posebnim naglaskom na aktivnostima vezanima uz zaštitu djece i mladih uključenih u pravosudne postupke te im je predstavila projekt Alternativni načini postupanja prema maloljetnicima.

Francuska nacionalna akademija za zaštitu mladih i maloljetničko pravosuđe je odjel Ravnateljstva za zaštitu mladih i maloljetničko pravosuđe u sklopu francuskog Ministarstva pravosuđa. Uz Hrabri telefon, kolegice su posjetile i Centar za pružanje usluga u zajednici – Dugave, Županijski sud u Zagrebu, Polikliniku za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Probacijski ured, Centar za socijalnu skrb Zagreb te Odjel maloljetničke delinkvencije Policijske uprave Zagrebačke.