Završna priredba djece polaznika radionica Dječje kuće Borovje
Objavljeno : 11.06.2019.

Ovogodišnja priredba održana je u subotu, 08. lipnja u Centru Knap s temom „Punoljetnost Dječje kuće Borovje“! Točke je izvelo 11 grupa djece sa svojim voditeljima te su kroz ples i igru pokazali kako pričati o prijateljstvu, suradnji, zahvalnosti i pomaganju bližnjima.

Završnu priredbu svojim dolaskom uveličala je djevojčica Lea Zelić koja je polaznica radionice u Dječjoj kući te se bavi pjevanjem. Lea je početkom ove godine organizirala i humanitarni koncert za Hrabri telefon te se i ovog puta odazvala i pomogla. Uz nju nastupio je i  mađioničar Vladimir Štimac s kojim su se djeca družila na pozornici, a kasnije se rashladili i zasladili tortom te razveselili  prigodnim poklonima.

Dječju priredbu omogućili su i uljepšali Kulturni centar Peščenica – KNAP, izvođači koji su Udruzi poklonili svoje vrijeme, slastičarnica Magic cakes. Za poklone volonterima i djeci pobrinuli su se L’Occitane en Provence, Narodne novine d.d. i Akta d.o.o.!

Ovim putem od srca zahvaljujemo donatorima, kao i našim vrijednim volonterima koji svoje vrijeme, entuzijazam i stečene vještine kroz cijelu školsku godinu daju djeci Dječje kuće Borovje!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona