Završena humanitarna akcija
Objavljeno : 22.02.2024.

Završila je naša humanitarna akcija kojom smo prikupljali sredstva za izgradnju sigurnog mjesta za djecu – kuće u kojoj ćemo objediniti sve usluge koje Hrabri telefon pruža za djecu i mlade, roditelje, volontere i stručnjake.
Ovom prilikom se želimo zahvaliti svima koji su nam pomogli da ova akcija bude doista uspješna! Prije svega hvala Nova TV i Ivana Galic Baksa što ste nam se pridružili u našoj misiji! 💞 Hvala Mladenka Majerić za savjete i entuzijazam koji dijeli s nama! 🤗Hvala cijeloj ekipi NoveTV – Karla Bakalovic, Marija Prstec, Lidija Bukovac, svim producentima, kamermanima, toncima, hvala svim gostima MasterChef-a koji su donirali za stol kao i svim chefovima Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i kandidatima koji su nam kuhali i time zajedno s Domenikom omogućili da u svemu istinski uživamo! Hvala! 💖 I, naravno, veliko veliko hvala 26021osobi koja je nazvala i time omogućila da smo još bliži sigurnom mjestu za djecu, mlade i obitelj!
Pred nama je još mnogo izazova kako bi opremili kuću da bude onakva kakvu djeca,mladi i obitelji zaslužuju! Veselimo se uskoro Vas pozvati!

O projektu:

Projekt Novi početak u tijeku!

Jedva čekamo djecu i roditelje u našim prostorima!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona