Nastavljaju se treninzi stručnjaka u vrtićima
Objavljeno : 24.04.2018.

Hrabri telefon  nastavlja s treninzima stručnjaka iz dječjih vrtića Dječja igra, Gajnice i Petar Pan, održanih u sklopu projekta  Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece .

Voditeljica treninga, doc. dr. sc. Bruna Profaca, klinička psihologinja s dugogodišnjim iskustvom rada u dječjim vrtićima i Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba je kroz drugi dio treninga predstavnice uključenih vrtića osnažila za rad s roditeljima u situacijama kada je potrebna zaštita djece od nasilja. Trening je održan u petak, 13.4. u prostoru Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreb.

Kroz trening se jačaju  vještine i kompetencije odgajatelja i stručnih suradnika  za prepoznavanje i reagiranje u slučajevima tjelesnog kažnjavanja i zlostavljanja djece te rad na prevenciji nasilja kroz provođenje tematskih aktivnosti s djecom.

 

 

Sufinancirano sredstvima Programa za prava, jednakost i građanstvo (2014 – 2020) Europske unije

 

 

 

 

 

 

JUST/2015/RDAP/AG/CORP/9175

Ovaj članak nastao je u okviru projekta „Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece“ koji se provodi uz financijsku potporu Europske unije u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (2014 – 2020). Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrabrog telefona i ni na koji način ne odražava stajališta Europske komisije.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona