Nastavlja se rad Savjetovališta za djecu i roditelje „Snaga obitelji“
Objavljeno : 30.07.2020.

U četvrtak, 9. srpnja 2020.g. udruga Hrabri telefon potpisala je s Ministarstvom za demografiju, obitelj,mlade i socijalnu politiku ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjih programa “Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge”. Time je omogućeno daljnje nesmetano pružanje brojnih psihosocijalnih usluga za naše korisnike.

Zahvalni smo Ministarstvu na daljnjoj podršci i prepoznavanju potreba za pružanjem ovakvog vida pomoći i podrške korisnicima, ali i stručnjacima koji rade u sustavu socijalne skrbi.

Program se provodi u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb, podružnicama Trnje, Novi Zagreb i Peščenica i predstavlja osnovu za pravovremeno prepoznavanje potreba korisnika i uključivanje u tretman.

Radujemo se što je rad Savjetovališta prepoznat od strane stručnjaka, korisnika i donatora te što ćemo i u narednom periodu moći korisnicima ponuditi raznovrsne i nove usluge i tako pomoći u izgradnji temelja za sigurno i zdravo okruženje u lokalnoj zajednici u kojoj djelujemo,

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona