Kampanja “Ovih blagdana poklonimo djetetu riječ utjehe”
Objavljeno : 15.12.2022.

Blagdani pred nas stavljaju mnoge izazove i liste obaveza, priprema i zadataka. Uz užurbani ritam blagdani nas svake godine iznova nauče u čemu najviše uživamo i što nam je najvažnije: mir, ljubav i toplina koju nam pruža dom i odnosi s bliskim osobama. I svaki put se zamislimo i sjetimo osoba kojima blagdani ni dom ne predstavljaju mir, odmor i utočiste.

Donacijom Hrabrom telefonu https://hrabritelefon.hr/#donations-section pomoći ćete da Riječ utjehe, Topla riječ,  Riječ podrške i Pažnja dođu i do sve naše djece koja će ih dobiti pozivom na naše linije.

Pozivamo Vas da uključite svoju tvrtke i potaknete zaposlenike na doniranje. Tvrtka s najvišim iznosom zajedničkih donacija (zaposlenika i tvrtke) osvaja set predavanja o roditeljstvu i usklađivanju roditeljske i poslovne obveze. U opis individualnih donacija zaposlenici svakako trebaju navesti naziv tvrtke.

Svaki dan od ponedjeljka do petka od 9 –20 sati djeca i mladi mogu nazvati telefonsku liniju pomoći na broj 116 111, a roditelji 0800 0800.

Podrška im je dostupna i putem e-maila, chata, foruma ili Facebooka. Svake večeri tijekom radnog tjedna savjetovatelji su dostupni uživo na chatu od 15 – 19 sati, dok je ostale kanale e-savjetovanja moguće kontaktirati u bilo koje vrijeme.

Pozivamo Vas da se uključite i pomognete da djeca dožive blagdane pune topline, pažnje i podrške.

Hvala od srca za svaki Vaš dar.