Donirajte kako bi linije Hrabrog telefona i dalje mogle zvoniti
Objavljeno : 14.04.2023.

Hrabri telefon je na natječaju za bespovratna sredstva za projekte financirane iz europskih i investicijskih fondova 2020. godine dobio potporu za projekt “Novi početak – širenje socijalnih usluga Hrabrog telefona” kojim se nabavlja zemljište te gradi i oprema novi objekt na području Grada Zagreba kao odgovor na trenutno neadekvatan prostor Hrabrog telefona, prekoračenih kapaciteta te fragmentiran na dvije lokacije.

U novom i većem prostoru nastavit će se i proširiti aktivnosti prevencije institucionalizacije kroz više oblika savjetovanja (telefonska linija, e-savjetovanje te grupni i individualni rad) za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi; djecu i mlade s problemima u ponašanju; žrtve obiteljskog nasilja; trudnice i roditelje s djecom do godine dana te članove obitelji/udomiteljskih obitelji. Na ovaj se način osigurava dugoročna održivost rada koji je od stručne javnosti i korisnika u posljednjih preko 25 godina višekratno valoriziran.

 

No, obzirom na velik porast cijena sirovina, dobiveni iznos sredstava nije dovoljan za dovršetak  gradnje te smo stoga pokrenuli akciju prikupljanja donacija od građana .

 

Donirajte kako bi linije Hrabrog telefona i dalje mogle zvoniti.

 

Nazovite 060 801 801

(cijena poziva: fiksna mreža 0,50€ /3,75kn, mobilna mreža 0,67€/5,05kn, PDV uključen) za one kojima možemo promijeniti život.

Operator: Hrvatski telekom d.d.

 

Na stranici https://hrabritelefon.hr/#donations-section  pronađite i više informacija o aktivnostima Hrabrog telefona i načinima donacije.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona