Završno predstavljanje projekta „The Right(s) court for children“ – Pravedan sud za djecu
Objavljeno : 27.11.2017.

                                       

Projekt „The Right(s) court for children
financiran je sredstvima iz Europke unije

 

Pozivamo Vas na Završno predstavljanje projekta „The Right(s) court for children“ – Pravedan sud za djecu koje pod vodstvom međunarodne organizacije Terre des Hommes provodi Hrabri telefon.

Cilj provedbe projekta jest podizanje svijesti i unaprjeđenje znanja djece o njihovim pravima u sudskim procesima (bilo da se pojavljuju na sudu kao žrtve, počinitelji ili svjedoci), kao i promoviranje pravosuđa prema njihovim potrebama.
Krajnji rezultat projekta je edukativna on-line igra za djecu na temu prava djece u sudskim procesima, nastala prema preporukama i idejama djece uključene u Projekt.
Projekt je kroz razdoblje 2015.-2017. uključio u svoj radi više od 30 srednjoškolaca s područja Zagreba, kao i partnerstva sa stručnjacima koji rade u pravosudnom sustavu.

Ovim putem želimo Vam predstaviti rezultate projekta te prezentirati utiske djece koja su tijekom dvije godine bila uključena u različite aspekte projekta.

Završno predstavljanje će se održati 29.11.2017. godine s početkom u 11h u Hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb. Nakon Završnog predstavljanja Vas pozivamo na laganu zakusku.

 

Molimo da potvrdu Vašeg sudjelovanja pošaljete najkasnije do 24.11. na e-mail vesna@hrabritelefon.hr.

Veselimo se zajedničkom druženju.

 

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona