Upisi- Grupne radionice za braću i sestre djece s teškoćama u razvoju
Objavljeno : 17.09.2020.

Dragi naši roditelji,

Hrabri telefon u partnerstvu sa Centrom iLab organizira besplatne grupne radionice za braću i sestre djece s teškoćama u razvoju – „Mjesto za mene“! Grupne radionice namijenjene su djeci od 7 do 9 godina.

U grupnim radionicama se djeci kroz igru i kreativne tehnike pomaže da bolje razumiju svoju obiteljsku situaciju, da izraze svoje osjećaje te dobiju podršku vršnjaka sa sličnim iskustvom. Radionice će se održavati jednom tjedno po sat vremena, a sveukupno će se održati 10 susreta. Radionice će voditi stručnjaci mentalnog zdravlja u iskustvu rada sa djecom.

Prvi susret će se održati u posljednjem tjednu u rujnu, a točan dan i vrijeme će se dogovoriti prema preferencijama većine roditelja i mogućnostima slobodnog prostora.

Mjesto održavanja je Centar iLab, na adresi Maksimirska 94, III kat (lift). Radionice će se održavati uz praćenje epidemioloških preporuka.

Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta! Budući da je broj djece za grupu ograničen, pozivamo vas da svoje mjesto što prije rezervirate!

Za uključivanje i sve informacije možete se obratiti na ivana@hrabritelefon.hr ili na 0916022601.
Programske aktivnosti provode se uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva.
 

Veselimo se druženju!

 

 

 

 

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona