Proveden drugi trening za voditelje Odjela za brak i obitelj (CZSS) u okviru projekta Child protection Hub
Objavljeno : 06.12.2016.

U Osijeku je 25.11.2016. godine održan drugi trening pod nazivom “Jačanje kompetencija i osnaživanje voditelja u području zaštite djece i obitelji” namijenjen voditeljima timova za brak i obitelj centara za socijalnu skrb.Trening se proveo u okviru projekta Child Protection Hub za Jugoistočnu Europu, a sama tema projekta proizašla je iz početnog istraživanja koje je provedeno sa socijalnim radnicima, ravnateljima centara za socijalnu skrb te profesorima na fakultetu socijalnog rada.

Na treningu je prisustvovalo 15 sudionika te su u prostoru udruge Dokkica aktivno sudjelovali u iskustvenim vježbama na temu leadershipa, podjele uloga i odgovornosti s kojima se svakodnevno suočavaju na svojim radnim mjestima. Trenerice Sanja Orešković (Djeca Prva) i Emina Horvat su održale niz prezentacija i vježbi sa sudionicima. Evaluacije su pokazale zadovoljstvo sudionika održanim treningom.

Treći i posljednji trening očekuje se u Zagrebu 27.01.2017.