Konferencija Sigurno djetinjstvo:prevencija nasilja od predškolske dobi
Objavljeno : 07.05.2018.

Ove godine Hrabri telefon prvi put organizira konferenciju pod nazivom Sigurno djetinjstvo: prevencija nasilja od predškolske dobi. Konferencija je dio projekta Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece, a održat će se 17. svibnja u kongresnom centru FORUM Zagreb.  Projekt je sufinanciran sredstvima Programa za prava, jednakost i građanstvo Europske unije te Ureda za udruge Vlade RH.

Stručni suradnici i odgajatelji iz dječjih vrtića, kao i ostali zainteresirani stručnjaci koji rade s djecom za konferenciju su se mogli prijaviti putem nove platforme Sigurno djetinjstvo. Na konferenciji se očekuje dvjestotinjak sudionika koji će moći slušati ne samo hrvatske već i strane predavače iz Poljske, Latvije te Švedske.

Kroz pozvana predavanja i panel diskusiju Uloga institucija u zaštiti djece od tjelesnog kažnjavanja i drugih neprimjerenih odgojnih postupaka, sudionike će se dodatno osnažiti za preventivni rad s djecom i roditeljima i zaštitu od nasilja.

 

Program konferencije dostupan je ovdje.

 

Veselimo se razmjeni iskustva i učenju!

 

Sufinancirano sredstvima Programa za prava, jednakost i građanstvo (2014 – 2020) Europske unije

 

 

 

 

 

Sufinancirano sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske

 

JUST/2015/RDAP/AG/CORP/9175

Ovaj članak nastao je u okviru projekta „Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece“ koji se provodi uz financijsku potporu Europske unije u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (2014 – 2020). Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrabrog telefona i ni na koji način ne odražava stajališta Europske komisije.

 

 

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona