KAMPANJA „IGRAJMO NA SIGURNO” ZA SIGURNO IGRANJE VIDEOIGARA
Objavljeno : 27.12.2018.

Hrabri telefon, zajedno sa Hrvatskim Telekomom i Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu, pokrenuo je edukativnu kampanju „Igrajmo na sigurno“ kojoj je cilj povećati razinu informiranosti mladih i njihovih roditelja o svim prednostima i rizicima koji su sastavni dio svijeta videoigara.

U sklopu kampanje kreiran je prvi digitalni vodič sigurnog igranja videoigara koji donosi cjeloviti pregled prednosti, ali i rizika igranja videoigara uz konkretne savjete kako se zaštititi od opasnosti. 

Digitalni vodič možete preuzeti OVDJE.

Kampanju ”igrajmo na sigurno” podržao je i Ivan Rado poznat kao Malajski tapir, jedan od najpoznatijih hrvatskih YouTubera. “Kao što nas kroz život dočekuju brojni izazovi, tako postoje određeni izazovi koje moramo premostiti u svijetu gaminga. Vjerujem da se razumijevanjem pozitivnih i negativnih strana videoigara, prihvaćanjem dobnih granica na igrama i roditeljskim prihvaćanjem djeteta u svijetu u kakvom oni  nisu živjeli ti izazovi mogu premostiti”, izjavio je Rado.

Ovim putem bi htjeli saznati i neke vaše dileme, brige, promišljanja ili pitanja iz prve ruke, a koja vas zanimaju o toj temi. Pozivamo vas da ostavite svoja pitanja i komentare na web formi na ovoj stranici: https://tinejdzeri.hrabritelefon.hr/gaming/

 

Prethodni članak:

INA pomaže Hrabrom telefonu

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona