Humanitarno Disco rolanje za Hrabre
Objavljeno : 21.09.2015.

Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da udruga Rotaract klub Zagreb‐Sesvete u suradnji s Inline hokej centrom Kuna u petak 29. svibnja 2015. godine, organizira u prostorijama Inline hokej centra Kuna (Jozefa Antala bb) veliku akciju humanitarnog karaktera, a s ciljem prikupljanja sredstava za udrugu „Hrabri telefon“.

Udruzi je novac potreban kako bi mogli provoditi superviziju volontera koji rade na savjetodavnim linijama „Hrabri telefon za djecu” i „Hrabri telefon za mame i tate”. Stoga omogućimo velikima znanje kako bi malima mogli pružiti pomoć jer problem je manji kad se podijeli (za sve info: http://www.hrabritelefon.hr/).

U petak nas možete posjetiti sa svojim mališanima od 18,00 h u Inline hokej centru „Kuna“ (Jozefa Antala bb). Družite se sa svojom djecom, pokažite im svoje umijeće rolanja i pružite im doživljaj disco rolanja kakav ste vi jednom imali.
Od 20.00h disco podiji je rezerviran za odrasle. Stari i mladi, oni koji žele oživjeti stara sjećanja i oni koji žele iskusiti kako se to radilo 70 ‐ tih, svi su dobrodošli. Rolanje uz disco bit našega DJ‐a u stilu groznice subotnje večeri“ sigurno nije nešto što možete doživjeti svaki dan. Iskustvo koje ne smijete propustiti.

U sklopu samog centra nalazi se kafić, pa ćete energiju koju ostavite na disco podiju moći nadoknaditi i popiti nešto kako bi se osvježili i skupili snage za nastavak druženja.

Role će se moći unajmiti u samom Inline hokej centru Kuna (15kuna/par) ali pošto je broj ograničen molimo Vas da ukoliko imate svoje da ih obavezno ponesete.