Hrabri telefon na 20. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa
Objavljeno : 15.11.2012.

Zaposlenici Hrabrog telefona sudjelovali su na 20. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa, koja je ove godine održana u Dubrovniku, od 07. do 10. studenog. Tema konferencije bila je “Psihološki aspekti suvremene obitelji, braka i partnerstva”.

Na konferenciji je predstavljen i novi sveučilišni udžbenik „Nasilje nad djecom i među djecom“, autorica dr.sc. Vesne Bilić, prof.dr.sc. Gordane Buljan Flander, voditeljice stručnih i znanstvenih programa Hrabrog telefona i Hane Hrpka, prof. psihologije, predsjednice Udruge.

Hrabri telefon sudjelovao je s tri poster prezentacije: Sandra Tolić, mag. psych., prof. dr.sc. Gordana Buljan Flander i  Tea Brezinšćak, mag. psych. prezentirale su poster s temom „Suicidalne namjere u telefonskom i e-savjetovanju: etičke dileme i iskustva Hrabrog telefona“; Hana Hrpka, prof. i prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander predstavile su poster pod nazivom  „Snaga obitelji – savjetovanje i podrška djece i roditelja“ a Ella Selak Bagarić, prof. dr.sc. Gordana Buljan Flander, Jelena Tomić, dipl.soc. radnica i Domagoj Štimac, dr.med., spec.psihijatar, subspecijalist dječje i adolescentne psihijatrije (Poliklinika za zaštitu djece grada Zagreba) prezentirali su poster  s temom „Iskustvo zlostavljanosti i suicidalnost djece i mladih“.

Ovogodišnja konferencija hrvatskih psihologa održana je pod visokim pokroviteljstvom Potpredsjednice Vlade RH i ministrice socijalne politike i mladih gospođe Milanke Opačić, a program je bio izuzetno bogat i poticajan i potvrdio je važnost teme konferencije u svim područjima rada psihologa. Na konferenciji su sudjelovali brojni domaći i strani stručnjaci.

Hrabri telefon čestita i zahvaljuje Hrvatskom psihološkom društvu na odličnoj organizaciji.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona