Upisi u radionice Dječje kuće Borovje
Objavljeno : 10.09.2019.

Pozivamo roditelje da uključe djecu u besplatne, poučne, dobi primjerene i zabavne radionice namijenjene djeci u dobi od 4 do 12 godina. Radionice su osmišljene kao siguran, poticajan i kreativan oblik provođenja slobodnog vremena. Usmjerene su na pozitivan razvoj djece kroz kreativan rad, obrađujući teme poput vršnjačkih odnosa, nenasilne komunikacije, tolerancije, samopoštovanja, samozaštitnih vještina i asertivnog ponašanja, a sve u svrhu razvoja pozitivne slike o sebi i prevencije nepoželjnih obrazaca ponašanja. Radionice se održavaju u malim grupama, raspoređene prema dobi djece te ih provode educirani studenti pomagačkih zanimanja pod stalnom stručnom mentorskom podrškom.

Radionice se održavaju tijekom školske godine 2019/2020 u poslijepodnevnim terminima,  jednom tjedno u trajanju od 60 minuta, a u njima sudjeluje maksimalno 10 djece. Konačan raspored i detaljniji opisi svake radionice bit će dostupni na upisima.

Sve radionice podijeljene su u cikluse (ovisno je li dijete pohađa radionice prvi puta ili drugi, treći)  prema preventivnim temama koje će djeca ove godine prolaziti zajedno s volonterima.

Osnovne teme o kojima će djeca učiti su:

  1. ciklus – Komunikacija, Samopoštovanje i Briga o sebi
  2. ciklus – Obitelj i vršnjaci, Tolerancija
  3. ciklus – Društvena svijest, Odgovornost i Prosocijalno ponašanje

Upisi u preventivno-socijalizacijske radionice održat će se tjednu od 16. do 20. rujna, u vremenu od 9 do 19 sati u prostoru Dječje kuće Borovje, na adresi Bože i Nikole Bionde 7. Upis osobno izvršava roditelj ili skrbnik. Raspored radionica i njihove opise možete pronaći na linku 1 i linku 2.

Za sve dodatne informacije o upisima i rasporedu možete nas kontaktirati na 01 6112 758 ili djecjakuca@hrabritelefon.hr.

S nestrpljenjem vas čekamo u Dječjoj kući Borovje!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona