Škola je počela – novi paket stickera na Viberu!
Objavljeno : 08.10.2024.

Hrabri telefon i Rakuten Viber započinju novu školsku godinu s novim “Škola je počela” stickerima!
Suradnja Rakuten Vibera i Hrabrog telefona traje već nekoliko godina, a očituje se kroz kampanje i pakete naljepnica koje djecu i mlade uče emocionalnom opismenjavanju.
Mentalno zdravlje djece i mladih zabrinjava kako u cijelom svijetu, tako iu Hrvatskoj, pokazuju svakodnevni pozivi na Hrabri telefon za djecu, Hrabri telefon za mame i tate, upiti putem e-maila i chat Hrabrog telefona. Putem Viberovog kanala, Hrabri telefon će u sljedeća tri mjeseca u dvije faze s javnošću dijeliti novi paket stikera s hrabrim medvjedićem kao zaštitnim znakom koji olakšava komunikaciju djece i mladih vezanu uz školske probleme, izražavanje osjećaja u komunikaciji i darivanju. podrška prijateljima. “U partnerstvu s Rakuten Viberom želimo omogućiti djeci i mladima da kroz platformu koju redovito koriste komuniciraju svoja razmišljanja i osjećaje, ali i da se međusobno podržavaju. Naš zaštitni znak, hrabri medo, ‘oživljen’ je naljepnicama , a svi korisnici Vibera u Hrvatskoj mogu ga preuzeti i njime poslati poruku nekome da misli na nju ili njega. Ovaj put paket ide u dvije faze; prvi dio paketa više izražava uzbuđenje koje svi osjećaju početak godine, a drugi dio paketa, koji izlazi za nekoliko mjeseci, također će izraziti neke malo drugačije osjećaje koje djeca i mladi često imaju kada se škola već zahuktava.

Bitno nam je poslati poruku da je izražavanje emocija ključno za održavanje mentalne higijene i da nam se uvijek mogu javiti na našim kanalima kada ih nešto muči“, rekla je Hana Hrpka, profesorica psihologije, predsjednica udruge Hrabri telefon.

Podržite kampanju i pristupite kanalu Hrabrog telefona na Viberu, preuzmite paket stikera na https://vb.me/deecfb.

O Hrabrom telefonu
Hrabri telefon djeluje više od 27 godina s ciljem pružanja izravne pomoći i podrške djeci i njihovim obiteljima. Vizija Udruge je doprinijeti stvaranju društva u skladu s najboljim interesima i potrebama svakog djeteta. Pomoć putem Hrabrog telefona djeca mogu potražiti svaki radni dan od 9 do 20 sati. na besplatni broj telefona 116 111. Za one koji preferiraju drugačiji oblik komunikacije, tu je savjetovanje putem chata (hrabritelefon.hr) i e-maila (savjet@hrabritelefon.hr). Osim Hrabrog telefona za djecu, roditelji, stručnjaci i ostale osobe iz djetetove okoline mogu pristupiti Hrabrom telefonu za mame i tate na broj 0800 0800.

O Rakuten Viberu

Rakuten Viber je jedna od najpouzdanijih i najpreuzimanijih aplikacija svjetskih aplikacija. Stvaramo smislene veze, spajajući ljude na siguran način, tako da mogu uživati ​​u dragocjenim trenucima sa svojim obiteljima i prijateljima, upravljati svojim poslovnim odnosima ili slijediti svoje strasti – sve na jednom mjestu – mi radimo sve! Kao superaplikacija, svojim korisnicima pružamo usluge koje pokrivaju svaki aspekt njihovih svakodnevnih potreba i olakšavaju im život.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona