Hrabri telefon na Tjednu udruga
Objavljeno : 15.05.2013.

I ove godine Hrabri telefon imao je priliku i čast predstaviti se na tjednu udruga u organizaciji Grada Zagreba, zajedno s velikim brojem drugih udruga.

Ipak ove godine naš je štand ponešto drugačije izgledao nego proteklih godina. Oni koji su prolazili zamijetili su naš novi logo koji je ukrašavao mjesto rezervirano za Hrabri telefon te privlačio kako sve one koji su već znali za ‘Hrabri’ i njegovu djelatnost tako i one koji su se sada prvi put upoznali s onime što Hrabri telefon nudi.

Osim toga, cijeli dan su posjetioce Tjedna udruga na štandu Hrabrog telefona dočekivale vesele i simpatične volonterke koje volontiraju na savjetodavnoj liniji, odnosno Dječjoj kući Borovje. Naše volonterke su svoje iskustvo vrlo rado dijelile sa svima koji su se zaustavili na štandu Hrabrog telefona, ali isto tako, upoznali zainteresirane posjetioce s radom udruge,  programima koje provodi te im podijelile razne brošure vezane za obitelj, zlostavljanje i odgoj djeteta, dok su djeca koja su se zaustavljala dobivala raspored sati ili brošuru sa savjetima za lakše učenje. 🙂

Objavljeno u rubrici :

Sljedeći članak: