Akcija “Gloria za Hrabri telefon”
Objavljeno : 18.01.2013.

Akcija “Gloria za Hrabri telefon” tijekom koje je, prodajom fotografija Ivana Posavca nastalih za modni editorijal Ivane Omazić u GlorijiGLAM, prikupljan novac za novu savjetodavnu liniju broja 0800 0800 zaključena je s doniranih 48 000 kuna.

Sredstva prikupljana akcijom “Gloria za Hrabri telefon” doprinos su namijenjen otvaranju nove savjetodavne linije Hrabrog telefona, odnosno povećanju kapaciteta linije putem financiranja stručne edukacije i praćenja dodatnih dvadeset volontera savjetovatelja. Edukacijom mladih stručnjaka sistematično radimo i na budućnosti zaštite djece u Hrvatskoj.

Iznimno je važno da djeca dobiju aktualnu pomoć jer ona ne mogu čekati. Savjetodavna linija za djecu Hrabrog telefona često je prvo mjesto na kojemu se djeca ohrabre progovoriti o onome što proživljavaju – jer je besplatna, povjerljiva i stručna. I zato je važno da kada dijete nazove broj 0800 0800 s druge strane dobije podršku, a ne zvuk zauzete linije.

Modni editorijal koji je kao gošća-urednica GlorijeGLAM u veljači prošle godine osmislila dizajnerica Ivana Omazić, kreativna direktorica kuće Maison Martin Margiela, i fotografije Glorijinog urednika Ivana Posavca koje su zabilježile njezinu kreativnu viziju bile su toliko upečatljive da su nakon izlaska magazina mnogi ispitivali kako ih mogu nabaviti. Potražnja za sedam velikih i pedeset manjih crno-bijelih fotografija s potpisom bila je jedan od povoda da dizajnerica, njezin brat, dr. Mislav Ante Omazić i sestra, Marijana Omazić Hržić te Gloria organiziraju prodajnu izložbu.

VELIKO HVALA autorima, svima koji su svojom kupnjom donirali sredstva Hrabrom telefonu, našim prijateljima iz Glorije i obitelji Omazić!

http://gloria.com.hr/vijesti/showpage.php?id=21754

Prethodni članak:

Gloria za Hrabri telefon

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona