Novi dvogodišnji projekt SocNet za 5!
Objavljeno : 17.09.2020.
Oznake:

SocNet za 5! naziv je našeg novog projekta financiranog bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Iduće dvije godine, osiguravat ćemo kvalitetne, učinkovite i dostupne socijalne usluge za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu i mlade s problemima u ponašanju i članove njihovih obitelji, te jačati kompetencije stručnjaka koji rade s pripadnicima ciljnih skupina u 5 županija na području RH (Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Karlovačka, Šibensko-kninska i Grad Zagreb).

Nositelj projekta je Udruženje Djeca prva (Zagreb), a partneri na projektu, zajedno s Hrabrim telefonom, su: Centar za promicanje zdravog razvoja djece, mladih i obitelji „Vrtuljak“ (Križevci), Udruga za unaprjeđenje kvalitete života „Karika“ (Karlovac), Udruga Ardura (Šibenik), Mreža udruga Zagor (Zabok), Centar za socijalnu skrb Zagreb, Centar za socijalnu skrb KriževciCentar za socijalnu skrb Duga Resa i Centar za socijalnu skrb Šibenik.

Projekt će se provoditi od 15. svibnja 2020. do 15. svibnja 2022.

Više o projektu pročitajte ovdje.