Otvorene prijave za konferenciju Sigurno djetinjstvo: prevencija nasilja od predškolske dobi
Objavljeno : 03.04.2018.

U sklopu projekta Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece Hrabri telefon organizira konferenciju pod nazivom Sigurno djetinjstvo: prevencija nasilja od predškolske dobi.

Riječ je o internacionalnoj konferenciji koja je namijenjena odgajateljima i stručnjacima koji rade u dječjim vrtićima, ali i drugim zainteresiranim stručnjacima koji su uključeni u zaštitu djece od nasilja. Cilj konferencije je osnažiti stručnjake koji rade s djecom predškolske dobi u prevenciji nasilja kroz rad s djecom i roditeljima. Na konferenciji će gostovati predavači iz Hrvatske, Švedske, Poljske i Latvije, a u sklopu konferencije bit će održana i panel diskusija o ulozi institucija u zaštiti djece od tjelesnog kažnjavanja i drugih neprimjerenih odgojnih postupaka.

 

  • Konferencija će se održati 17. svibnja 2018. u Kongresnom centru FORUM Zagreb (Radnička cesta 50).
  • Prijave za konferenciju otvorene su od 3. travnja do 4. svibnja 2018.

 

Program konferencije dostupan je putem poveznice.

Prijaviti se možete OVDJE.

 

Sufinancirano sredstvima Programa za prava, jednakost i građanstvo (2014 – 2020) Europske unije

 

 

Sufinancirano sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske

 

 

JUST/2015/RDAP/AG/CORP/9175

Ovaj članak nastao je u okviru projekta „Od politike do stvarnosti – promjena stavova i praksi od tjelesnog kažnjavanja do mjera za zaštitu djece“ koji se provodi uz financijsku potporu Europske unije u okviru Programa za prava, jednakost i građanstvo (2014 – 2020). Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Hrabrog telefona i ni na koji način ne odražava stajališta Europske komisije.

 

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona