Radionice osnaživanja za djecu razvedenih roditelja
Objavljeno : 07.02.2018.

Dragi roditelji,

Hrabri telefon provodi radionice kojima se nastoji pružiti pravovremena podrška i pomoć djeci razvedenih roditelja. Radionice su namijenjene djeci u dobi od  7 do 9 godina i besplatne su.

Cilj radionica je poboljšati kvalitetu odnosa roditelj-dijete, upoznati djecu s pozitivnim načinima nošenja s neugodnim emocijama te ojačati njihove kapacitete da bolje razumiju obiteljsku situaciju kroz izražavanje vlastitih emocija, strahova, želja i potreba, a do kojih se dolazi primjenom različitih kreativnih, djeci prikladnih tehnika. Time se postiže opuštenija atmosfera i stvara prostor za samoizražavanje u kojem djeca lakše prihvaćaju činjenicu da ona nisu odgovorna za razvod roditelja, uviđaju da nisu sama te jačaju samopouzdanje.

Ciklus se sastoji od 12 susreta, a vode ga stručnjaci mentalnog zdravlja s iskustvom u radu s djecom. Radionice će se održavati jednom tjedno, utorkom od 17:30 do 18:30 sati. Mjesto održavanja je Dječja kuća Borovje, Bože i Nikole Bionde 7. Prvi susret će se održati 13. veljače 2018.

Za predbilježbe ili dodatne informacije možete se obratiti na savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili na 01/6117 190 svakim radnim danom od 8 do 20 sati. Ako ste zainteresirani molimo Vas da nam se javite do ponedjeljka, 12.veljače 2018. do 15 sati.

Veselimo se druženju!

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona