Novu godinu započeli smo s novom „školicom za roditelje“
Objavljeno : 02.02.2018.

Dana 18. siječnja započeli smo s održavanjem ”Školice za roditelje” koja se provodi u savjetovalištu Snaga obitelji. Na radionicama roditelji imaju priliku raditi na unaprjeđenju svojih roditeljskih vještina, učenju novih metoda rješavanja zahtjevnih situacija te podijeliti dosadašnja iskustava s drugim roditeljima. ”Školica za roditelje” sastoji se od 12 radionica na kojima roditelji obrađuju teme poput samopouzdanja djeteta, rješavanja sukoba, roditeljskog stres, spolnog razvoja djeteta, provođenja slobodnog vremena i dr. Radionice vodi psihologinja s višegodišnjem iskustvom rada s roditeljima i djecom.

Cilj „Školice“ je roditeljima pružiti mogućnost za međusobno pružanje podrške te razmjenu vlastitih znanja, iskustava i vještina uz stručno vodstvo, a sve kako bi bili sigurniji u svojoj ulozi roditelja.

 „Školica za roditelje“ provodi se u sklopu programa Snaga obitelji u udruzi Hrabri telefon. Program je podržan od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona