Možemo Pokretom!
Objavljeno : 11.09.2012.

”Možemo pokretom” je udruga za promicanje plesa, promoviranje i razvoj plesne kulture, djelovanje usmjereno na poticanje, organiziranje i realizaciju na području plesne umjetnosti putem plesnih predstava, plesnih projekata i koreografija svojim članova, podučavanje plesnih tehnika i vještina kroz plesnu edukaciju, organizacija i održavanje plesnih radionica, plesnih manifestacija, plesnih večeri i javnih nastupa članova.

Pozivamo vas da i vi zaplešete i zabavite se s nama!

‘Možemo pokretom’ jest humanitarno-plesni projekt koji se razvio iz ideje spajanja vlastitih interesa s humanitarnim duhom. Projekt se razvio iz ljubavi prema plesu ali ujedno i potrebe da se na neki način pomogne društvu u kojem danas živimo.

Primarni cilj cijelog projekta je prikupljanje novčanih sredstava koja će se donirati udruzi Hrabri telefon.

Svoj doprinos projektu mogu dati svi; djeca, mladi, odrasli, ljudi starije životne dobi; plesači i amateri; parovi i pojedinci; bez obzira na spol, status, razinu obrazovanja, porijeklo ili bilo što drugo. Potrebna je samo dobra volja.

Cijeli projekt trajat će 9 dana (od 22.9. do 30.9). Prvih osam dana planirane su plesne radionice u XXL fintess centru, Zagrebački Velesajam na kojima ćete moći naučiti/uvježbati/razviti/poboljšati svoje plesne vještine iz čak 12 različitih plesnih stilova s čak 24 profesionalnih plesnih koreografa iz 14 različitih klubova. Na kraju, točnije 30.9. biti će održana završna produkcija u Centru za kulturu Novi Zagreb, Remetinec  gdje će polaznici plesnih klubova koji su sudjelovali na projektu Možemo pokretom pokazati svoje najbolje plesne uratke na pozornici. Uz plesače, na pozornici će se pridružiti i gosti iznenađenja.

Nešto više o samom projektu možete saznati ovdje na web stranici te ovdje na Facebook stranici.

 

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona