Izaslanstvo Australije posjetilo Hrabri telefon
Objavljeno : 10.11.2017.

Dana 6. listopada, prilikom posjete Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, izaslanstvo Australije posjetilo je i Hrabri telefon.

Australsko izaslanstvo predvodili su Senator Zed Seselja, koji je u posjetu Hrvatskoj, Veleposlanica Australije Elizabeth Petrovic, šefica kabineta  Angela McGuinness, državna tajnica Barbara Bennet te Dijana Grahovac, službenica u veleposlanstvu Australije za javnu diplomaciju i konzularne poslove.

Gostima su rad Poliklinike prezentirale ravnateljica prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander i dr.sc. Bruna Profaca, voditeljica dijagnostike i tretmana. Osim multidisciplinarnog pristupa gostima je prezentirana i intersektorska suradnja Poliklinike, a sastanku je prisustvovala i sutkinja Županijskog suda Lana Peto Kujundžić. Poseban naglasak posjeta bio je na forenzičnom radu stručnjaka Poliklinike u suradnji sa sudovima kako bi se dijete zaštitilo od retraumatizacije, opetovanih ispitivanja i odlaska na sud.

Prilikom posjete Poliklinici, gosti su se upoznali i s radom Hrabrog telefona. Psihologinja Anamarija Vuić provela ih je prostorijama udruge te im prezentirala način rada i dosadašnja postignuća.

Objavljeno u rubrici :

Novosti
Hvala građanima

Od srca zahvaljujemo svim građanima koji su svojom donacijom podržali aktivnosti Hrabrog telefona