Na 7. regionalnim konzultacijama dječjih linija u Bruxellesu
Objavljeno : 23.10.2017.

Naša koordinatorica Anamarija Vuić, zamjenica europskog regionalnog predstavnika u Child Helpline International od 16. do 18. listopada 2017. sudjelovala je na sedmim regionalnim konzultacijama dječjih linija u Bruxellesu. Događanje je okupilo predstavnike 55 dječjih linija iz Europe, a kolegica Anamarija prezentirala je način rada s volonterima Hrabrog telefona na temu nasilja na internetu. Također je kao članica zagovaračke radne skupine moderirala aktivnost pod nazivom The role of child helplines in advocating for child rights at national and regional level: a comprehensive approach. Naša bivša volonterka Lucija Fusić, članica Youth Advisory Councila sudjelovala je u otvorenju događanja s pozdravnim govorom u kojem je istaknula važnost perspektive djece i mladih.

Dječje linije u Europi tijekom 2016. godine odgovorile su na 4 297 867 poziva, a publikaciju s više podataka možete preuzeti ovdje.